Welke trui trek jij aan?
Schrijf nu in voor het Juliana Tourspel 2019!
Doe met een eigen team mee aan de Tour de France!

Inschrijving nog open t/m 8 juli 12:00.
Op 6 juli gaat de Tour de France van start. Bij Juliana Tourspel doe je met een zelfgekozen team, bestaande uit twintig renners, mee aan de ronde van Frankrijk.

Als deelnemer van het Juliana Tourspel krijgt u de kans de Tour de France als ploegleider mee te beleven en de echte spanning te ondergaan. U kunt deelnemen aan het Juliana Tourspel door u in te schrijven op deze website of woont u echter in de buurt van één van onze steunpunten, dan kunt u ook daar een tourboekje halen.
U kiest twintig verschillende renners waarvan u denkt dat deze goed in de Tour de France zullen presteren. De twintig renners van uw keuze vult u in op het deelnameformulier (klik hier om het deelnameformulier te downloaden) of op deze internetsite onder inschrijven. Het deelnamebedrag per inschrijving is € 5,- en u kunt net zo vaak meespelen als u wilt!
Met de gekozen renners zijn in elke etappe punten te verdienen. Hoe dat precies in zijn werk gaat, staat vermeld in de spelregels. Degene die na de laatste etappe van de Tour de France de meeste punten heeft, wint een fiets ter waarde van € 750,-, beschikbaar gesteld door Thijs Hendriks Tweewielers, Wanroy. Voor de overige prijzen moet u maar even kijken op de prijzen pagina.

Het overzicht van de renners die meedoen aan de Tour de France wordt enkele dagen voor de start van de Tour de France gepubliceerd op teletekst en natuurlijk op deze internetsite. Als u mee wilt spelen lees dan goed de spelregels door, zodat u optimaal kunt presteren tijdens de Tour de France.

Er wordt nu gebruik gemaakt van de officiële startlijst. Mocht een door u gekozen renner alsnog vervangen worden door een andere deelnemer of niet van start gaan bij de start van het tourspel op maandag 8 juli dan wordt automatisch een reserve ingezet. Ook heeft u nog de mogelijkheid om zelf te wijzigen tot de start van het tourspel. U vindt de instructies daarvoor in de aan u toegezonden mail na inschrijving.